Træningsforløb & priser

Forundersøgelse

Klinik Synstræning tilbyder en uforpligtende konsultation og rådgivning, som består af en forundersøgelse, grundig information og svar på dine spørgsmål. Du får et overblik over forløbets længde, økonomi og den nødvendige daglige trænings-indsats. Herefter kan du i ro og mag, hjemme, beslutte, om du vil starte i et synstræningsforløb. Hvis du ønsker at starte, kan tid til opstart bookes elektronisk.
Pris: 950,-

Opstart

Længden af et synstrænings-forløb tilpasses individuelt, og der tilstræbes altid at nå de bedst mulige resultater på kortest mulig tid.

Ved opstarten suppleres forundersøgelsen med yderligere tests. Der instrueres grundigt i de første øvelser som alle gennemprøves, så vi sikrer os at hjemmetræningen bliver en succés.

Dit eget personlige net udleveres. Det indeholder en mappe til dit træningsprogram, dit eget synstræningsudstyr samt adgangskode til 1 års brug af EYEBAB-it-træningsplatform inkl. 3D-briller. Efter endt træningsforløb ejer du således udstyret, og der udarbejdes en vedligeholdelses-plan.

Pris for opstart af forløb, supplerende tests og instruktion i øvelser, taske med udstyr og adgangskode til EYEBAB-IT-program: 1950,-

Videre træningsforløb

Ikke to personer har ens syn. Derfor følger ingen i Klinik Synstræning et standardprogram. Du får et nøje tilpasset træningsprogram, som består af en kombination af fysiske og kognitive øvelser for øjne, krop og hjerne.

Du skal være indstillet på at bruge 15-20 minutter dagligt på træning hjemme. Investerer du tiden vil du til gengæld hurtigt mærke resultater!

Vi mødes ca. hver 3. uge til kontrol, hvor fremskridtene evalueres, og du får instruktion i nye øvelser. Længden på et synstræningsforløb ligger for de fleste klienter mellem 3 og 6 måneder.
Pris pr. kontrol: kr. 950,-

De fleste forløb ved Klinik Synstræning varer 3-6 måneder, hvilket økonomisk svarer til mellem 5.500 – 8.500,- inkl. alt udstyr, PC-trænings-program og afsluttende vedligeholdelsesplan. Der afregnes løbende for ét klinik-besøg af gangen, da længden på forløb er forskellig fra person til person.

Har du brug for en skriftlig rapport af undersøgelsen til f.eks. kommune, forsikring eller skole?

Pris for rapport: kr. 550,-

Vilkår

  • Afbud eller ændring af tid bedes meddelt så tidligt som muligt.
  • Afbud senere end 24 timer før aftalt tid, eller udeblivelse fra aftalt tid uden afbud: kr. 500,-
  • Der betales for ét besøg af gangen ved hvert besøg.
  • Betaling modtages ved bankoverførsel, via MobilePay eller kontant.