Om klinikken

Om Klinik Synstræning

Klinik Synstræning er en specialklinik for samsynstræning, der ejes af aut. optometrist med speciale i neuro-optometri, Malene Thygesen Dall.

Erhvervserfaring i Danmark og USA
Jeg blev uddannet aut. optometrist i 1999 og har siden løbende videreuddannet mig. Efter at have samlet erhvervserfaring i Danmark og USA, startede jeg i 2011 Klinik Synstræning, da jeg som daværende ansat optiker så et stort behov for en specialiseret klinik for samsynstræning.

Individuelle synstræningsforløb til børn og voksne
Vi ser med hjernen og inden for de seneste år har den nyeste hjerneforskning vist, at hjernen kan trænes og udvikles gennem hele livet. Det er klienterne i Klinik Synstræning i dén grad et bevis på!

Alle forløb skræddersyes til den enkeltes behov, og jeg lægger en ære i, at klienterne får størst muligt udbytte af træningen på kortest mulige tid.

Klinik Syntrænings mål

Gennem Klinik Synstræning vil jeg skabe en forståelse for, hvorfor synet altid bør tænkes ind som en mulig årsag til de omtalte symptomer.

Ordblind? Hjernerystelse? Hovedpine, ADHD?

Nyeste forskning og min erfaring viser det ulogiske i:

Mellem 80 og 90% af hjernens informationer kommer gennem synet! Derfor har det en enorm betydning for vores trivsel og funktion, at synet er velfungerende.

Arbejdet med samsynstræning er et fantastisk spændende område, som er i rivende udvikling. Der er i Danmark ved at brede sig en god forståelse for, hvorfor synet skal tænkes med, hvis vi skal have fuldt udbytte af undervisning eller genoptræning.