Sport

Synets rolle for din præstation i sport

Syn og samsyn har en afgørende rolle for dine præstationer, uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Spiller du fodbold skal dine øjne have fine glidende følgebevægelser, så du kan følge bolden og bedømme afstanden korrekt. Samsynet skal fungere upåklageligt, for at du kan vurdere præcis hvor bolden er i ”rummet” samt hvor den er om få sekunder, så du kan ”time” dit spark korrekt. Du skal også have et godt samspil mellem dit centrale- og perifere syn. Det gør dig i stand til at holde din fiksation på bolden med dit centrale syn, mens du orienterer dig om dine med- og modspilleres position på banen med dit perifere syn.

Spiller du golf er det af yderste vigtighed, at du kan afstandsbedømme præcist og ”time” dit slag, samt ikke bliver svimmel når du ”svinger” dit hoved og følger bolden.

Dyrker du springgymnastik har du ligeledes brug for præcis afstandsbedømmelse og timing af dit spring.

Er du lerdueskytte ved du allerede hvor stor en rolle dit syn spiller!

Opnå bedre præstation gennem synstræning

Klinik Synstræning hjælper både elite-sportsfolk og andre sportsudøvere til bedre præstationer gennem skræddersyede synstræningsforløb.

Hvis du er i tvivl om en samsynsundersøgelse er relevant i netop din situation, er du altid velkommen til at skrive eller ringe og få svar på dine spørgsmål. Kontakt klinikken her.

Typiske tegn er:

Genkender du nogen af ovenstående symptomer?

20% af befolkningen nikker genkendende til ovenstående symptomer. Samsyns-problemer findes på mange forskellige niveauer. Derfor bliver ethvert forløb skræddersyet til lige netop din situation. Klinik Synstræning tilbyder en uforpligtende konsultation, så du kan indhente information om lige netop dit syn, længde på evt. træningsforløb og pris. Først herefter har du det nødvendige grundlag, til at træffe beslutning om evt. opstart af synstræning. Efter denne første konsultation opfordres alle klienter til at tænke beslutningen om opstart igennem hjemme. Det er Klinik Synstrænings interesse at sikre, at klienten opnår forståelsen for, at det kræver daglig træning at nå de ønskede resultater!