Susanne, 9 år

I går læste Susanne en hel bog – helt frivilligt! Før vi startede hos Malene, var det svært at få Susanne til at læse i læsebogen i bare 5 minutter. Hun ville sådan set gerne læse, men hun mistede hurtigt koncentrationen og gav op. Jeg lagde mærke til, at hun tit gned sig i øjnene, når hun skulle læse, og derfor henvendte vi os til en optiker.

Den første optiker mente muligvis, hun skulle have briller. På en eller anden måde var det ikke tilstrækkeligt svar for mig, så jeg trak Susanne med hen til en anden optiker. Han talte med hende og lavede nogle undersøgelser, som jeg aldrig havde set før, og forklarede os herefter, at Susanne havde brug for at få trænet sit samsyn.

Vi kontaktede herefter Malene og kom i gang med samsynstræning – og meget hurtigt kunne vi begynde at se resultater.

Susannes hovedpine – som hun ellers havde døjet med hver dag – forsvandt. Det blev også sjovere at spille boldspil. Og det blev en fornøjelse at læse!

Det har været rigtigt hårdt at lave synstræning hver dag, men det har helt sikkert været det hele værd, både økonomisk og tidsmæssigt.

Malene har været sød, forstående og motiverende, og frem for alt skinner hendes store faglighed igennem alle hendes tiltag. Hun ved, hvad hun laver.

Stor TAK herfra!

– Marie-Louise, Susannes mor