Peter, 21 år

Efter en synstest hos optikeren blev jeg anbefalet at tage kontakt til Malene, da jeg gennem længere tid havde døjet med hovedpine og især træthed i øjnene efter læsning. Efter synstesten og første konsultation hos Malene, viste det sig, at jeg led af samsynsproblemer, idet mit ene øje var meget inaktivt og jeg derfor næsten kun brugte det andet til at fokusere. Dette medførte også, at det øje som jeg ikke fokuserede med, drejede ud til den ene side, og jeg derfor skelede en smule af og til.

Jeg studerer på universitetet, og jeg var derfor ekstremt opsat på at få forbedret mine øjnes udholdenhedsevner, så jeg i højere grad kunne komme gennem den store mængde læsestof, jeg skal gennem på studiet. Jeg var derfor på ingen måde i tvivl om, at jeg var villig til at starte på et træningsprogram hos Malene, og derfor trænede jeg også øvelserne intensivt og længe hver eneste dag.

Efter nu at have gennemført træningsprogrammet, og har fået samsyn, er jeg nu i stand til at læse langt mere og meget hurtigere end før. Jeg slapper mere af i øjnene og døjer på ingen måde med træthed som før. Træningen har også medført, at jeg nu ikke længere døjer med skelen. Træningen har derfor været det hele værd og min evne til nu at kunne fokusere med begge øjne på samme tid, har jeg ekstremt stor glæde af, og den evne vil helt sikkert gavne mig fremtidigt også – såvel i den almindelige hverdag som ved læsning.

Jeg kan derfor klart anbefale synstræning hos Malene!

Hilsen Peter