Pernille, 12 år

Da Pernille efter sommerferien kom og sagde, at bogstaverne var begyndt at flytte sig når hun skulle læse, fik vi taget en synsprøve hos en optiker der sagde at hun ikke havde brug for briller, men hendes øjne arbejdede ikke ordentligt sammen.

Vi blev henvist til Malene og det er vi rigtig glade for. Da vi startede hos Malene tog det Pernille 2-3 timer hver dag at lave lektier. I dag tager det hende ca. 1/2 time, da hun når at lave en del af det i skolen.

Forløbet hos Malene har været spændende. Pernille synes det har været sjovt men også lidt hårdt når opgaverne skulle laves selvom hun var træt nogen dage. Da hun mødte modstand fra en lærer, som ikke mente det ville hjælpe, blev Pernille endnu mere stædig og knoklede hårdt med træningen. Især pc-opgaverne syntes hun rigtigt godt om, og vi har lært at det ikke kun er øjnene som skulle trænes men hele kroppen, og at man skal tænke anderledes og være positiv overfor nye metoder og se muligheder istedet for begrænsninger.

Malenes måde at være på og den meget ros Pernille fik gav hende lyst til at yde en ekstra indsats. Forløbet har lært os, som forældre, at små ting kan rykke én rigtig langt, når man får den rette vejledning.

Da vi var til forældresamtale d. 4/12-2012 fik vi af vide at Pernille havde rykket sig meget og at hun på det tidspunkt fungerede som “hjælpe-lærer” i matamatik da de havde undervisning i 3D-tegning. Det har taget Pernille 3 1/2 måned at nå så langt ved hjælp af den rette vejledning. Pernille synes at de “dumme” fag er blevet nemmere og hun har lært at hvis man gør en indsats kan man komme langt!

Mange hilsner, Pernille Michelle Nielsens mor & far