Mette, 32 år

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Malene, efter at have været i synstrænings forløb i ca 3,5 måned.

Jeg har til tider døjet med hovedpine, dobbelt syn når jeg blev træt og svimmelhed. Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Malene. Jeg var noget skeptisk, da jeg ringede til hende, da jeg for det første ikke rigtig vidste hvad synstræningen gik ud på, om det ville hjælpe, hvad det betød økonomisk, og om jeg nu havde tiden og overskuddet til at træne hver dag!

Jeg har for flere år siden været til en synsprøve, og blev allerede her anbefalet synstræning. Men valgte at få briller i stedet. Dette har jeg gjort to gange, og har hver gang investeret i briller til 7000-8000 kr. Og hver gang har det vist sig, at jeg ikke har kunnet bruge brillerne, da jeg ikke har kunnet se langt med dem, hvilket har gjort at mit syn blev dårligere! Og har efter disse gange besluttet mig for ikke at gøre samme fejl igen.

Jeg fik lavet endnu en synstest i efteråret 2014, da jeg har døjet med svimmelhed på mit job, og havde mistanke om at dette måske kunne stamme fra synet. Denne gang sagde optikeren til mig, at linser umuligt kunne komme på tale. Hun kunne godt lave et par briller, men dette ville være spild af penge, og hun synes jeg skulle opsøge en der kunne tilbyde synstræning.

Jeg valgte denne gang at give det en chance, og tog op til Malene. Malene var ved 1. møde meget ærlig og åben for hvad der skulle ske, lavede en grundig test og forklarede hvad det ville komme til at gå ud på. Hun viste hvilke ting jeg kunne komme til at træne med, og gav en ca. tid på, hvor længe jeg ville skulle træne.

Allerede på hjemturen var jeg fast besluttet på, at dette skulle have et forsøg. Ved hvert besøg hos Malene, fik jeg nye træningsting/metoder med hjem samt et skema, hvor jeg kunne krydse af hvilke dage jeg havde lavet øvelserne. Dette hjalp mig utroligt meget, at jeg ligesom kunne se hvornår jeg havde gjort det jeg skulle. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde det har været hårdt arbejde. Men var fra 1. dag fast besluttet på, at sagde jeg ja til dette, skulle jeg også lave øvelserne! For ellers var det hele spildt, og ville kunne komme til at tage endnu længere tid. Jeg synes at tiden Malene havde sat virkede overskuelig! Med fuldtidsarbejde og to små børn kræver det sit at få det gjort, men når det så er sagt, synes jeg faktisk det gik bedst i hverdagen. Jeg trænede når mine børn var puttet, og når træningen var ovre måtte jeg sætte mig i sofaen. Det var sværere at i weekenderne og ferierne, for så kommer man ud af sine rutiner.

Malene var meget positiv over mit forløb, og hver gang jeg var oppe fik vi en snak om, hvor hurtigt øvelserne var lykkedes osv….

Løbende har Malene lavet synstest, og hver gang har hun fortalt hvor meget jeg har rykket mig. Dette var dejligt at se. Og dette har gjort, at jeg har kunnet få linser nu.

Kan kun anbefale andre at gøre dette. Om ikke andet, ved tvivl så få en snak om det… Jeg er ihvertfald blevet positivt overrasket.

De bedste hilsner
Mette