Jasmin, 14 år

Det hele startede med vores datter Jasmin kom hjem og sagde hun havde svært ved at se skarpt på sin computer og blev træt i løbet af dagen. 

Vi tog til optiker, da vi var sikre på hun skulle have briller, vi blev klogere, optikeren  fandt ud af hun så 2 finger 20 cm fra hendes næse selv om der kun var 1. Vi fik at vide vi skulle kontakte en synstræner da de ville kunne hjælpe, vi fik en tid hos Klinik Synstræning i Hjallerup. Jeg havde selvfølgelig googlet Synstræning inden vi tog derop og havde læst at det kunne tage alt fra 6 mdr. til 18 mdr. 

Ved vores første besøg hos Malene konstaterede hun det samme som optikeren, vi aftalte at begynde et forløb med Synstræning for at hjælpe vores datter. 

Jasmin fik 4 øvelser med hjem som, hun skulle lave hver dag, Jasmin var meget flittig til at få lavet øvelserne hver dag. Allerede ved vores andet besøg var der sket meget, efter som Jasmin var meget flittig hele vejen gennem forløbet kunne vi allerrede ved vores 4 besøg konstatere at hendes syn var normalt. Malene gav os nogle vedligeholdes øvelser med hjem, Jasmin fik MEGET stor ros for hendes egen insats med øvelserne hvilket var med til at Jasmins forløb kun varede ca. 4 mdr. Tusind tak for et godt forløb Malene 🙂 

Hilsen 

Henrik