Eline, 5 år

Vi kom til Klinik synstræning med vores datter på 5 år, som havde samsynsproblemer, og som derfor afholdt sig fra at deltage i alt for mange aktiviteter med sine jævnaldrende.
Dette havde store konsekvenser for hendes sociale liv og for hendes selvtillid. Hun var trist, vred, og det påvirkede hele vores familierelation, at vores datter havde det så svært.

Men så vendte lykken. Et familiemedlem havde hørt om syns- og sansemotorisk træning, og efter en rundringning til alle landets synstrænere stod det klart, at Malene fra Klinik synstræning ikke bare var topprofessionel, men også at hun havde præcis det varme hjerte, som skulle til for at rumme vores datters frustrationer og vores tyndslidte nervesystemer.

Malene skabte på rekordtid en varm kontakt til vores datter, fyldt med sjov, leg og tillid. De øvelser, som vi selv skulle kæmpe en inderlig kamp (med motivation og kærlighed) for at få vores datter til, kunne Malene få hende til ved bare at knipse med fingrene.
Langsomt men taktfast kunne vi se, hvordan træningen bar frugt. Fra første lille succesoplevelse, som bare handlede om at turde balancere på let vippende objekter, er vi nået langt. I dag slår vores datter vejrmøller!
Men vigtigst af alt har vi i dag en pige som smiler!!! Som har selvtillid!!! Som deltager og som nu tør udfordre sig selv – på mange flere fronter end kun den motoriske.

Kære Malene. Det har været en gave at møde dig. TAK!

Kristine, mor til Eline