Anne Kathrine, 13 år

I en periode på flere år, klagede vores 13-årige pige over, at hun havde svært ved, at se tavlen i skolen. Det kneb med koncentrationen længere tid af gangen, og ofte oplevede vi en pige, der havde brug for mange pauser i forbindelse med lektielæsning. Vi oplevede en pige med flakkende øjne, som især kom ved træthed, og hvis hun blev ivrig. Samtidig er/var vores pige motorisk udfordret og havde problemer med køresyge. Med andre ord, var der en del problemstillinger.

Vores pige startede til badminton, men havde svært ved, at ramme bolden, og ramte konsekvent et lille stykke ved siden af. Sundhedsplejersken på skolen anbefalede, at vi fik lavet en synsprøve.

Vi kom til optikeren, som havde meget svært ved, at måle styrkerne, da det vekslede mellem at være både nærsynet, og langsynet. Vi blev derfor videresendt til flere øjenlæger, hvor vi til sidst bliver anbefalet, at prøve synstræning hos Malene i Hjallerup. Vi var noget skeptiske, og troede i starten, at det var lidt noget “hokus-pokus”.

Da vi startede hos Malene, havde vores pige så dårligt et syn, at hun ikke var i stand til, at erhverve sig et kørekort. Malene udarbejdede et skræddersyet træningsprogram, hvor der var øvelser for, at få øjnene til at arbejde sammen. Ret hurtigt kunne vi se et fantastisk resultat. Øjnene flakkede ikke så meget længere, og vores pige fik gradvis mere udholdenhed mht. lektielæsning. Motorikken blev mærkbar bedre, og tendensen til at blive køresyg forsvandt.


Evnen til, at ramme bolden i badminton blev klart forbedret. Malene fulgte vores pige i ca. 3 måneder, og vi er meget imponeret over den udvikling, takket været Malenes kompetente hjælp, vores pige gennemgik.


Malene har en utrolig god og nem tilgang til børn/unge mennesker. Vi vil til enhver tid anbefale synstræning hos Malene til andre med lignede problemstillinger.