Alexander, 7 år

Min søn på 7 år har ingen problemer med indlæring i skolen. I 1. klasse blev jeg dog opmærksom på, at hans udvikling stod stille i forhold til læsning. Jeg kontaktede Malene for en test, og umiddelbart gav det ingen mening – for min søn er også dygtig motorisk. Men jo, den var god nok. Hans samsyn var ikke optimalt og Malene fandt også nogle motoriske udfordringer, som ingen havde set.

Vi aftalte 20 minutters træning hver dag og tjek hver 3. uge – forløbet varede samlet set et halvt år. Vi lavede en aftale med skolen om, at der ikke blev lavet lektier- så øjentræningen kunne få fuldt fokus.

Vi gav den fuld gas, og det var til tider ret hårdt at få skemalagt- men altså det hele værd! Efter 6 måneder var vi til skole-hjem samtale og her blev vi totalt overraskede. Vi havde jo ikke åbnet en eneste bog – hverken til læsning eller højtlæsning (og hold op vi havde dårlig samvittighed) MEN det viste sig at vores søn i læsetest havde forbedret sin læsehastighed betydeligt!

Så det nytter at have fokus på samsynet. Også selvom det går meget godt. Jeg kan kun anbefale at få det testet – og Malene er super god til at finde de øvelser, som kan motivere og som udvikler.

Med venlig hilsen,
Louisa