Andrea, 12 år

Før vi startede hos Klinik Synstræning oplevede vi en pige som ofte og meget hurtigt blev opgivende ved bl.a. læsning og læsning af noder. Hun havde meget svært ved at overskue en simpel tekst og hun klagede også over hovedpine.

Vi blev opmærksomme på Andreas syns-problem, da vi henvendte os ved Profil Optik. Vi troede i starten at en evt. læsebrille ville kunne hjælpe Andrea på vej, men der tog vi fejl. Optikeren fortalte om de teste/observationer han havde lavet på Andreas øjne, og vi blev bekendt med at en læsebrille ikke ville kunne hjælpe. Han anbefalede os at kontakte Klinik Synstræning, da han var sikker på, at vi ville kunne få den rette hjælp der.

Vi startede et synstræningsforløb og oplevede/blev opmærksomme på hvor dårligt Andreas samsyn var. Vi kunne virkelig se en udvikling fra, hvor dårligt hendes øjne arbejde sammen og til at de begyndte at samarbejde. Ud over synstræning har vi trænet motorik, rum-retning, koncentration og arbejdshukommelse.  Det har været vildt at følge udviklingen og opleve hvor meget Andrea har rykket sig. Vi har hele tiden følt os i trygge hænder og følt at der er blevet arbejdet på et højt fagligt niveau.

Andrea har nu afsluttet sit 7 måneders synstræningsforløb. Hvilken fantastisk rejse! Den har været hård og intensiv, men også udbytterig. Hertil skal det siges, at den daglige træning er MEGET vigtig.

Nu er der gået godt tre uger siden, at Andrea afsluttede hendes forløb hos Malene og på denne korte tid har vi oplevet, at Andrea gentagende gange har taget en bog og frivilligt sat sig til at læse, dette oplevede vi aldrig før.

Afslutningsvis vil vi kun give Malene, indehaver at Klinik Synstræning, de varmeste anbefalinger herfra.

Hilsen Andreas mor, Mariette